Wednesday, February 20, 2013

ADRIANA LAYAK KE PERINGKAT NEGERI

KUALA BERANG (20 FEB 2013) : Adik Tengku Nur Adriana binti Tengku Abdul Halim terus mengorak langkah penuh bergaya apabila sekali lagi berjaya melayakkan diri ke Kejohanan Pingpong Peringkat MSSM Negeri Terengganu.
Adik Tengku Nur Adriana dibawah kendalian Jurulatih Pingpong SKSB, En. Zamzuri bin Abdullah, telah berjaya berada ditempat KETIGA peringkat Daerah Hulu Terengganu selepas tumpas kepada perseorangan dari SK Teris pada perinkat separuh akhir, hari ini.


Adik Nur Adriana akan membawa cabaran Pasukan MSSD Hulu Terengganu di Peringkat Negeri nanti. Kejohanan Pingpong MSSM Negeri Terengganu akan berlangsung dari 28 Feb 2013 hingga 2 Mac 2013 bertempat di SMK Bukit Kuang, Kemaman.

Tahniah dan Selamat Berjaya diucapkan.
SK Seri Berang Nelang , Berita sebelum ini :
KUALA BERANG (05 FEB 2013) : Perseorangan SK Seri Berang bagi Kejohanan Pingpong P12 Zon 2 Daerah Hulu Terengganu, Adik Tengku Adriana berjaya melayakkan diri ke Kejohanan Pingpong Daerah Hulu Terengganu yang akan berlangsung pada 20 Februari 2013 nanti.

Adik Adriana layak ke Kejohanan peringkat daerah selepas berjaya ke peringkat Akhir sebelum tewas kepada Perseorangan SK Dusun dengan 8-11,11-9 dan 9-11. Disamping itu, Pasukan Beregu SK Seri Berang juga berjaya mendapat Naib Johan sebelum tewas di Peringkat akhir.

Tahniah dan syabas diucapkan. Semoga dapat memberi saingan pada Peringkat Daerah nanti. 

No comments:

Post a Comment